Casa > Exposició > Contingut

Ada alçada de pica de cuina

Jun 10, 2017

Pica és la cuina no pot ser la manca d'instal·lacions, és principalment a fer la cuina més convenient i humana d'aigua. Però en la decoració, sovint veiem els propietaris on la tangs de la pica pica alçada. Fem una ullada a l'altura de la pica d'armari.

1. quin és l'alçada de laPica cuina?Alçada de pica de cuinageneralment fa uns 800mm o així, per descomptat, per a alguns aliments i begudes indústria pot coincidir amb l'alçada del xef per configurar un alt grau.

2. armaris amb 600 mm ampli armari taulell de cuina també és molt còmodes utilitzar, l'alçada és generalment entre 600-900mm, això es basa principalment en l'altura mitjana de la família per establir, perquè la cuina és molt convenient cuinar.

p201701131611597806093.jpg

3. si la zona de cuina és estret, l'amplada pot ser 500mm, però no pot ser estret, per descomptat, el tanc d'eleccions i fogons, serà molt difícils d'operar fins no és convenient.

4. què és el gruix de la pica d'armari? D'acer inoxidablepicagruix de la millor opció entre 0,8-1,2 mm, aquest gruix, l'elecció del material d'acer inoxidable 304 #, per tal que el tanc té una duresa, vostè pot en el màxim d'evitar tot tipus d'embarcacions de porcellana a causa dels danys causats per danys.

5. armari pica fina: llum i prim prim tall no només la pica de l'espai més gran de rentat i l'aparició de la mida més petit ha estat unificat, i dipòsit d'aigua vessada pot també ser fàcilment eliminats a la pica.