Casa > Exposició > Contingut

60 40 pica a quina banda

Jun 14, 2017

Després d'una certa observació i comprensió, la pica actual es divideix principalment en ranura única, doble groove i tres ranures. Segons la guia, l'abatiment individual sol ser l'espai de la cuina és un ús familiar relativament petit, ja que la ranura única no és tan convenient d'utilitzar, per la qual cosa només pot complir amb les funcions de neteja més bàsiques. I la doble groove ja és utilitzada per la majoria de les famílies, sense importar dues sales o tres habitacions, les ranures dobles poden satisfer la necessitat de netejar i separar el tractament. I la ranura de tres, gràcies al disseny més especial, més adequat per a un estil personalitzat de la cuina gran, perquè es pot xopar al mateix temps i rentar i emmagatzemar i moltes altres funcions, de manera que aquest tipus de lavabo és molt apte per a viles d'estil gran i altra cuina.

p201612150952098397238.jpg

Vaig anar a comprar en un cercle i vaig trobar que l'actual, a través de molts materials, hi ha acer inoxidable, pedra artificial i ceràmica, etc., que els dipòsits d'acer inoxidable representaven la gran majoria. Guia Miss Introducció, perquè la frega d'acer inoxidable és fàcil de netejar, resistència a la llum i resistència a la corrosió, alta temperatura, resistència a la humitat, és la primera opció per als consumidors a casa. Però ara, el dipòsit d'acer inoxidable en l'aspecte més personalitzat, l'últim dipòsit de fregat d'acer inoxidable i dipòsit d'embotició d'acer inoxidable s'està convertint gradualment en un corrent principal.

Des de la botiga per comprendre la situació, com més gran sigui el preu de la pica a l'interior de la paret se sentin més fluixos, els consumidors poden jutjar la bona o mala pica .

L'acer inoxidable Flume té més característiques, més pràctiques, per tant, la majoria de nosaltres triarem embornals d'acer inoxidable, en la selecció del temps també hem de prestar atenció a l'elecció dels embornals, així com a la composició de l'estructura i les característiques de la pica, la selecció d'acer inoxidable es pot considerar des d'una sèrie d'aspectes, triar una bona fregona d'acer inoxidable que ens permeti estalviar diners, també es preocupi