Casa > Exposició > Contingut

Aigüera d'acer inoxidable 50/50

Jun 11, 2017

Aigüera d'acer inoxidable 50/50tractament superficial allà són diversos, quina és la diferència. Aquí amb anys d'experiència i l'experiència en el desenvolupament deAigüera d'acer inoxidable, per parlar sobre els nostres punts de vista. En general, hi ha cinc tipus de tractament de superfícies de pica d'acer inoxidable:

1. Perla cara

Algunes persones també anomenat matte perles de plata, Mate, Perla i així successivament. Està formada d'electròlits químics pel tractament de superfícies (que és blanc i galvanoplàstia és gairebé). Aquest tractament superficial de tota la producció, el procés més simple, el contingut tècnic dels costos de producció de baix. El preu del producte fabricat també és baix. Actualment, gairebé 9 per cent dels gairebé 2.000 fabricants del país han adoptat aquest procés completament. Moltes marques de primera línia també utilitzen aquest productes de tecnologia per aprofitar el mercat de gamma baixa. Però la superfície del defecte més gran és la intolerància, fàcil d'utilitzar la superfícies rascades, revestiment de greu es caurà. Moltes empreses utilitzen gradualment altre tecnologia per substituir aquest procés.

2. Mat superfície

També anomenat superfície de grans de sorra. És un petit sorra lliura d'alta velocitat uniforme de la superfície de la pica, així que la superfície de la formació uniforme d'un petit i el seu petit solc (l'ull humà és difícil de veure) i millorar la duresa de la superfície de la pica, que plantejava la resistència de rascada. Principi és equivalent a la transformació mecànica de tir peening. Aquest tractament en general requereix que el gruix de paret de la placa no pot ser massa prima, generalment el tram de la pica d'aquesta manera més global.

3. superfície del dibuixp201612150940076939078.jpg

També conegut com mercerizing. És l'ús d'un equipament dibuix filferro en la superfície del tanc repetidament dibuix (equivalent a mecanitzats en la màquina de mòlta). Manera que marca la superfície de la formació d'un rastre de seda fina i la superfície i la suau. Sentir i visió té una forta clara i força. Perquè és directament en el dibuix de superfície de tanc, així els requisits de la placa és elevadíssim. Placa domèstic dibuix vegades en la superfície de petites partícules apareixen i afecta l'aparença. El general de dibuix de la placa de la majoria de l'elecció de placa importat.