Casa > Exposició > Contingut

Pica cuina 42 inoxidable

Jun 13, 2017

Aigüera d'acer inoxidableés la cuina de l'equipament, així com l'ús del temps hi haurà una certa oli a l'anterior, havia la neteja.

Primer de tot per recordar-vos: a la selecció d'olles, seriosament podeu veure si hi ha una costura de soldadura molt prim i algunes paraules, soldadura ha de ser, doncs, amb el temps, la brutícia, s'escaparà; Recordem: Quan vostè compra una pica, pot lliurar als voltants a la paret de la conca per veure si hi ha cap paquet de bateria, pica alt grau no és un paquet de bateria; recordem una vegada més a comprar un tram pica, prestar atenció a l'espessor de lapicai resistència.

p201612150945059115421.jpg

Aigüera d'acer inoxidablesuperfície de greix, oli, contaminació lubrificants, amb un drap suau eixugarà net, més tard amb una solució neutral detergent o amoníac o amb una neteja detergents especials. Superfície d'acer inoxidable amb lleixiu i una varietat d'àcid adjunta, esbandir immediatament amb aigua i llavors solució d'amoníac o sosa neutral solució d'àcid sulfúric bany, rentat amb detergent neutre o aigua calenta.

Netejar la superfície de la pica d'acer inoxidable, cal anar amb compte per evitar rascades superficials, per evitar l'ús de lleixiu components i abrasius solució de neteja, pilotes de filferro, rectificat d'eines, etc., per treure el líquid de rentat, rentar el final de l'aigua i després esbandida la superfície.

Aigüera d'acer inoxidable superfície amb pols i fàcil treure la brutícia poden utilitzar sabó, detergent feble o rentat aigua calenta. Superfície de pica d'acer inoxidable de la marca, paper d'alumini, amb aigua tèbia, feble detergent per rentar, quadern ingredients, ús d'alcohol o dissolvents orgànics (èter, benzè) dels matolls.