Casa > Exposició > Contingut

Safareig de cuina 30/70

Jun 11, 2017

p201612150940546898996.jpg

Com una família cuinant una dona de cuina, el més molest que veig és el fregadero de la cuina del motlle. Especialment en l'estat d'ànim hi ha fusta? No importa, avui, que t'ensenyi una manera meravellosa d'aconseguir problemes fàcilment.

Generalment es va trobar amb un fenomen semblant, es pot fer un jutge, és a dir, si encara s'ha de salvar, no s'ha produït cap expansió de la tendència, si n'hi ha, a continuació, aconsellar-vos o pala tan aviat com sigui possible, torneu a marcar amb un capa de cola de vidre pot ser; Si la situació està bé, és possible provar el següent mètode.

1, el primer a trobar un raspall de dents, submergeixi una mica de rentatge líquid, utilitzant la forma més primitiva: fregar negre florit, encara que molt comú, però l'efecte és sens dubte molt millor que les tovalloletes, és un petit esforç; si tu també ets el problema, llavors pots mirar el següent mètode.

2, 84 desinfectant prendre un tros de tovalloles de paper, tractar de trencar en la mida de la vora negre, es va submergir una mica 84 desinfectant, i després directament asfaltat en el floridura pot ser Oh, el següent està tranquil·lament esperant la necessitat general de 24 hores, encara que el temps Una mica de temps, però després de tot, molt senzill, no hi ha problemes ah, preguem d'aplicar Oh! Molt recomanable! En circumstàncies normals, després de 24 hores, hi haurà canvis significatius, la cola de vidre tornarà al color original; si encara no hi ha cap efecte, només penseu dir-vos que ha de ser pala, tornar a enganxar-la!