Casa > Exposició > Contingut

bol 3 pica d'acer inoxidable per a la venda

Jun 13, 2017

Amb la millora contínua de consum i l'estètica del poble, la tradicional ciment i pica ceràmica han gradualment es retirà de la cuina moderna, substituïda per una pica d'acer inoxidable durador i bonic. Així, en el procés de compra com distingir els pros i contres depiques d'acer inoxidable? Només cal mirar l'aparició de la pica no és veure les diferències de qualitat i marca, que cal prestar atenció als següents punts per comprar els detalls.

Mireu el procés, soldadura per veure el resultat

En molts casos, hem vist alguns pica de marca, en aparença amb la marca ordinari gairebé cap diferència, però el preu és de menys de mil milles. La raó principal és que la primera pica en el procés de despesa serà relativament gran, excel·lent pica és triar una producció estampar, aquesta tecnologia és relativament alta.

Serà superior a l'ordinari enfonsar diversos graus, vol identificar les seves diferències, vostè pot tocar la mà, el general curvatura de la superfície relativament suau, suau de la pica pica Class en la soldadura dels requeriments de dificultat i procés és la qualitat dels productes, el contrari que no és.

p201703281042034946962.jpg

En segon lloc, mirar el material, de gruix prim de pes lleuger

Aigüera de marca s'utilitzen en acer, perquè tant de duresa o resistència al desgast, l'acer és el més adequat per a l'ús de la cuina. La superfície de l'acer és molt suau, fàcil penjar oli i brutícia, neteja li estalviarà molt d'esforç. El gruix de l'acer fos és generalment entre 0.8mm i 1mm, que és el millor gruix pica. Quan l'espessor d'acer és a menys de 0,8 mm, es reduirà la vida útil de la pica. Però més de 1mm, és fàcil fer malbé la vaixella.

Tres mira els detalls, vegeu micro-sé

En la compra deAigüera d'acer inoxidable, no només per l'aparició de bella, a la cuina amb el general, sinó també per reflectir la seva practicality. Quan vostè compra la pica, acuradament observar els detalls del disseny, especialment el port de dipòsit d'aigua i canonada de connexió amb l'ús de la qualitat de la pilota, que és difícil veure la ubicació, però aquest detall és la clau anti-d'olor tanc. No prestar atenció als detalls, és fàcil d'aparèixer difícils de netejar els problemes.