Casa > Exposició > Contingut

27 pica de la cuina sense restriccions

Jun 13, 2017

Els consumidors en la compra de productes de descàrrega de productes de cuina , prestant especial atenció als següents set elements:

1, l'enfocament domèstic únic de doble capa de tractament de recobriment compost, textura elegant, super duresa, pot suportar raspallat de metall.

2, el material a la placa d'acer inoxidable SUS304DDQ és millor, el gruix del material és moderat, a 0.8mm-1.0mm és apropiat, massa prima afecta la vida útil i la força de la pica, massa gruixuda per perdre forts i fàcils de danyar la taula de rentat .

p201703021726196257723.jpg

3, en circumstàncies normals, la capacitat més gran de la capacitat d'embornal del dipòsit és bona, la profunditat de 20 cm és millor, de manera que es pot prevenir eficaçment l'esquitxada d'aigua, al mateix temps, la profunditat també és un indicador important del grau de la pica, més de 18 cm de profunditat del tanc doble és de productes de grau elevat.

4, el tractament superficial de la pileta de la cuina desmotllant a la matriu per la bellesa i la pràctica, no només el resplendor del reflector, sinó també per suportar la porcellana, el revestiment de taula i el desgast repetit, fàcil de netejar, que s'utilitza habitualment com a nou.

5, d'acord amb les característiques del rentat de la família xinesa per seleccionar el gran diàmetre de la canonada d'aigua, i el cap d'acer fabricat en acer inoxidable pel millor.

6, d'acord amb l'amplada de la taula de la cuina per determinar l'amplada de la pileta de la cuina desmuntable , l'ample general de la pica ha de ser de menys de 10 cm de taulell de la taula de cuina. Al mateix temps, d'acord amb la grandària del taulell de cuina nacional en els 50cm i 60cm d'aquesta característica, es pot obtenir un ample raonable del dipòsit en els 43cm i 48cm.