Casa > Exposició > Contingut

pica de cuines de 27 polzades

Jun 13, 2017

Clica sobre la imatge per comprar unapica de cuines de 27 polzades

p201703021726196257723 (1).jpg

Superfície planitud és l'estàndard més intuïtiva per provar la qualitat i grau d'acer inoxidablepiques de cuina

En la vida diària, d'acer inoxidable és un tipus de aliatge de ferro, la proporció d'acer és 7.87, que afegeix níquel, crom els metalls pesants, la proporció d'aquests metalls que l'acer a grans, així que el pes és la pica d'acer inoxidable de mala qualitat falsos, relativament pesant, com ara Acer el crom encenedor, a continuació, fabricants de pica d'acer inoxidable per compartir amb vostès la rugositat superficial és la qualitat de la prova de dipòsit i l'estàndard més intuïtiva!

En general, el gran volum de la pica de cuines d'acer inoxidable és bo, la profunditat de 200mm és millor, això pot prevenir eficaçment esquitxades d'aigua, al mateix temps, la profunditat també és un indicador important de la qualificació de pica pica, més de 180mm profunditat del tanc doble és alta Productes de grau.

Superfície planitud és comprovar la qualitat d'acer inoxidablePica cuinai els estàndards més intuïtives de grau, la línia de visió i acer inoxidable piques són coherents, vora de pica d'acer inoxidable no ha sobresurten, no es deformi, l'error és menys de 0,1 mm. Planitud no és bo, a més de l'impacte de la bellesa, però també pugui causar generada per infiltracions i incrustacions i així successivament. Enfonsar tractament superficial per mat per l'estètica i pràctic, no només no reflexos de la reflexió, però també per resistir la porcellana, vaixella repetir desgast, fàcil de netejar, comunament utilitzat com nou.