Casa > Exposició > Contingut

Calibre 18 d'acer inoxidable pica de la cuina sota coberta plat doble

May 21, 2017

Sovint tenim alguns malentesos en triar piques d'acer inoxidable :

1: Amb la succió de l'imant

Molts consumidors creuen que es pot absorbir: No planxar s'oxida, no pot absorbir: acer inoxidable. No és sorprenent que fins i tot el millor dels 304 models d'acer inoxidable en el procés de lavabo a través d'estirament mecànic tindrà un micro-magnètic, els pitjors 430 models d'acer inoxidable després de l'eliminació de tractament magnètic sense una mica de magnetisme, si d'acord amb la tipus anterior de dir per provar, que és de 430: acer inoxidable 304 més, es pot observar que aquest tipus de dir no és sostenible, en contra d'aigüera d'acer inoxidable per molts l'ús del negoci traïdor, de mala qualitat, l'especulació.

La pressió de les mans: 2 aigüera

Com més gruixuda sigui la conca sensació pensa que el més durable que és. La premissa d'aquest judici és el mateix tipus de material d'acer inoxidable. Si no és el mateix tipus d'acer inoxidable no té cap significat real, tal com una pica 201-materials, un embornal 304, el primer és de gruix, aquest últim prima, si d'acord amb aquest mètode judici que ha de ser el primer que el segon durable, de fet, 304 embornals que la vida del tanc 201 d'aigua és molt més llarg, encara que el primer més gruixut que l'últim, perquè 304 del contingut de níquel 8% que el contingut de níquel és només l'1% Fins i tot níquel-lliure 201 resistència a la Roya moltes vegades més fort.

3: determinar la qualitat d'un pica en pes

Penseu més pesat és l'embornal de la millor. Aquest principi és similar a l'anterior pel judici pressió de la mà, ha de sota la mateixa condició material pot comparar, d'una altra manera no tenen la comparabilitat.

4: piques d'acer inoxidable mai s'oxida

L'acer inoxidable no és en absolut òxid, veure en quin entorn s'utilitza, si en una àmplia gamma de ions de clor en el medi ambient, com la sal, la suor, l'aigua de mar, terra, brisa de mar, etc., aviat òxid, i fins i tot més ràpid del que acer de baix carboni ordinari.

5: Perla tractament de la superfície de la sorra més ecològic

Procés de tractament perla de la sorra, l'ús d'àcid clorhídric i altres substàncies electròlisi, algunes substàncies nocives romandrà en la superfície allibera gradualment, posant en perill la salut humana, de manera que alguns països desenvolupats, com els Estats Units està prohibit embornals electrolítics en el seu mercat, ara alguns embornals d'alt grau s'utilitzen generalment procés de tractament d'estirat de filferro, en comparació amb altres processos Té un escarpades, de llarga durada i, sovint nous avantatges.

6: embornals de modelo integrats són més duradors que els embornals de soldadura

Això és només un truc per a les empreses per jugar amb, en comparació de la conca de soldadura, formant el conjunt la profunditat del tanc no és gruix profund, desigual, car, estil simple no és bo, cubeta causa d'un recuit a alta temperatura causada pel reblaniment pica i així successivament, per contra, la pica d'acer inoxidable ara soldada conca a causa de la utilització de la tecnologia de soldadura CNC, soldadura, no hi ha soldadura virtual, soldadura fuites, soldadura i altres fenòmens, la soldadura completament amb les altres parts de la pica per aconseguir la mateixa vida.