Casa > Exposició > Contingut

Pica d'acer inoxidable de 16 g

Jun 14, 2017

Permeteu-me presentar-vos la capacitat de 16 dimensions de l' escala d' acer inoxidable

Mida de descalcificació d'ous a escala de 16 mides d'acer inoxidable

Després de menjar els ous, es pot posar la closca d'ou. Poseu les closques d'ou en un contenidor amb escala. Afegiu tres a 2 aigües i sacseja durant 10 minuts. El principi d'aquest mètode és el principi físic, ja que la closca d'ou i l'aigua del contenidor amb l'ajuda de la tremolar la força i la fricció a escala, poden treure l'escala efectivament en el contenidor. Aquest mètode ha d'afegir una closca d'ou en funció de la mida del contenidor.

p201702281638088168402.jpg

Mida de descalcificació de midó-midó de 16 mides d'acer inoxidable

Les patates, les patates, etc. contenen aliments de midó, la pell de la patata, la pell de la patata a l'escala del contenidor, el contenidor a la llum, situat durant mitja hora aproximadament. Atès que el midó té efecte d'adhesió, aquest mètode és adequat per a l'escala de contenidors d'escala més prima fins a una escala molt dura no funcionarà.

L'escala de les habilitats d'escalat d'acer inoxidable que he introduït aquí, no és molt bona, i molts consumidors aviat haurien d'aprendre a veure. Igual que Xiao Bian, va dir que aquests cops per eliminar els cops meravellosos, és el nostre condiment habitual d'aliments. De fet, sempre que prestem més atenció, molt del que normalment considerem a les coses humils pot ser el nostre bon ajudant.