Casa > Exposició > Contingut

Pica d'ample de 16 calibres en pica d'acer inoxidable

Jun 14, 2017

Com triar embornals: diverses categories

En primer lloc, la classificació del material d' embornal d' acer inoxidable

1,304 # Material Acer Inoxidable, 2,202 # Material Acer Inoxidable, 3.201 # Material Acer Inoxidable

La diferència més gran entre els tipus anteriors de material d'acer inoxidable és la diferència en la resistència a la corrosió, 304 el millor, 202 lleugerament pitjor, 201 vegades, és clar, la diferència de preus és enorme. Per tant, els consumidors han d'estar segurs de comprar quan el negoci sigui clar, es pren seriosament. El millor és tenir el llibre de garantia del fabricant.

p201704101435061627961.jpg

En segon lloc, la classificació del tractament superficial

1, cara de plata perla, 2, superfície de dibuix mat, 3, superfície merceritzada, 4, mirall polit

Els quatre tipus de processos anteriors tenen els seus propis punts especials, dels quals la superfície de plata de perles més popular, el procés és utilitzar la primera superfície del sorra i després el seu tractament superficial químic, la superfície del luxe, llarga i duradora. La superfície merceritzada s'ha tornat cada vegada més popular, caracteritzada pels avantatges del procés de dibuix mat i el mirall de poliment en un, l'execució de delicats, merceritzats com el setí.

Tercera, la classificació estructural

1, tipus de conca individual, 2, tipus de conca doble, 3, tres tipus de conca, 4, amb aerògraf

La conca de la conca individual és gran, la selecció és més còmoda i còmoda, el mercat actual té una longitud de més de 900 mm de llarg. Modelatge i estil més luxós, per descomptat, el preu és més car El tipus de conca doble és el més pràctic, generalment més per a les olles bessones, que és una olla principal més una conca auxiliar, el rentat principal de la conca, la conca auxiliar per a l'ús de escuma neta. La divisió de tres conques del treball és més clara, el desavantatge és el bol gran, la cuina gran no té res a veure. Amb aerolínies a la ciutat nacional no és molt popular, però és més popular a Europa i als Estats Units.

Com triar una pica : com triar

Un, al dispositiu d'aigua

El dispositiu d'abastament d'aigua pot ser una cosa que és ignorada per la majoria dels consumidors, però és un component molt important en la configuració del tanc. L'impacte dels preus a la pica també és molt gran. El preu de la unitat d'aigua d'acer inoxidable és de més de 100 dòlars. De l'aigua amb dispositiu d'aigua automàtic, però la funció no és necessàriament bona, és fàcil d'iniciar, un llarg temps pot ser un problema.

En segon lloc, mesurar l'embornal d' acer inoxidable que el gruix

Els fogons d'acer inoxidable són de placa relativament gruixuda, ja que la pileta ha estat un tractament de vora, és difícil veure el gruix del moment, de la manera més senzilla: una mica difícil per la superfície de la pica, si passa, mostra el el material és prim, per descomptat, si no es pot demanar prestat el pinyó vernier i el micròmetre espiral no tant de problemes.

Tres, pesa el pes del dipòsit d'acer inoxidable

L'acer inoxidable és un aliatge de ferro, la proporció d'acer és de 7,87, que va afegir níquel, metalls pesants de crom, la proporció d'aquests metalls que l'acer a gran, pel que el pes és relativament pesat (per descomptat, també es refereix al gruix de la placa). Si es tracta d'un acer inoxidable fals, de qualitat, com l'acer cromat en el pes de la llum.

Tot i que la pileta és la cuina de cada llar té alguna cosa, però si realment us heu d'anar acuradament a comprar, llavors de vegades el menú és una doble ranura, o quin material és bo i cercle a cegues, com triar per satisfer el lavabo, a l'ús i en diferents llocs, utilitzeu el que és natural i diferent, i aquesta és la necessitat d'escollir la forma en que és diferent, però encara no pot escapar de l'elecció del mètode anterior, així que espero la introducció de l'anterior són útils.