Casa > Exposició > Contingut

Ample de 16 malles de pica de cuina

Jun 14, 2017

Què és la pileta de la cuina ? Crec que no estaràs familiaritzat amb la conca. La conca inferior també és una espècie de lavabo. Però la conca serà incrustada amb la taula, i les coses al seu voltant semblen més harmòniques. Quin és el fons de la pica? Quins són els pros i els contres d'això? Per deixar clar que sabem què està passant a la pica, estem aquí per reunir-nos.

p201702281617505306564.jpg

Els avantatges de descompondre la pica de la cuina

L'avantatge de la conca inferior és que no destrueix la planxa de la taula, i és més convenient netejar. En l'efecte visual, la conca també serà més moderna, perquè la gent l'estimi. En comparació amb la conca de la taula, el preu de la conca inferior serà més costós i la instal·lació serà complexa. La part de la taula de rentat hauria d'obrir un forat a la mida de la conca inferior, que s'utilitza per col·locar la conca sota la taula. Per adaptar-se a la taula, la part del quadre i el contacte de la taula s'han de connectar amb la taula, amb un agent d'unió adhesiu especial. Si es trenca la conca inferior, és impossible separar la conca inferior de la taula i només es pot substituir per la taula. Per això, des d'aquest punt de vista, preferim triar les marques més conegudes de la conca inferior, garantir la qualitat, reduir la possibilitat de danys a la conca.

El desavantatge de la pileta de la cuina

Cuenca d'etapa perquè el diàmetre de la conca és més gran que el forat de la taula, igual a la taula directament. En la instal·lació del temps només es pot utilitzar la taula i les juntes de taula de la silicona, la construcció és més convenient. Si la conca de l'etapa està danyada, només cal eliminar el gel de sílice i recollir-lo directament des de dalt. La plataforma escènica també té un avantatge, és a dir, pot fer més canvis en la modelització, de manera que l'elecció de l'estil és més gran i l'efecte decoratiu és més ideal. Al rentar-se les mans, l'aigua no és fàcil d'esquitxar de la conca, però a la neteja de lavabos és més difícil molestar-ne alguns i, per tant, no és adequat per a nens.