Casa > Exposició > Contingut

Perneres de cuina d'acer inoxidable de calibre 16 a menys

May 25, 2017

Abans que tothom hagi estat la aixeta de la cuina, la capacitat d' enfonsament d'acer inoxidable se centra en els efectes visuals i el disseny humanitzat, un canvi de faucet s'enfronta a la cara d'acer inoxidable i un únic efecte de rentat, color, textura, sentit clar, etc. tenen un bon rendiment.

1, Color: Negre

Aixeta d'acer inoxidable de la cuina negra, el material és marbre fet a mà, amb especial èmfasi en el mateix tipus de aixeta negra.

p201702281512490971350.jpg

2, Textura: escorça

La textura de la pell de serp Retro-Fashionable no només és adequada per a la lavabo, després d'un tractament especial també es pot utilitzar per a la cuina d'acer inoxidable.

3. Disseny: integració

Aigua calenta i freda, canonades d'aigua neta, ganivets, llaunes d'escombraries, racks de taula, maquinari ... Un lavabo satisfà la majoria de les funcions de la cuina.

4. Disseny: humanització

El grifer de fregall integrat Franke integrat, pot ser aixeta retràctil, àrea més extensa, dos interruptors de sortida de control, una varietat d'opcions de sortida d'aigua.

5, Disseny: rotació de 360 ​​graus

La faquina de rentat pot girar 360 graus, el funcionament més casual.

6. Tecnologia: polit

Procés triple de polit, sensació lleugera de còctel.

7, Aigua: Aigua freda, aigua neta

Aigua calenta i freda juntament amb una aigua de l'aixeta, una darrere l'altra, per estalviar un aixeta, estalviï espai de cuina.