Casa > Exposició > Contingut

16 mesurar caiguda d'acer inoxidable piques de cuina

Jun 16, 2017

16 mesurar d'acer inoxidable caiguda en piques de cuina

p201702271652543615633.jpg

Diferents habilitats i marques són l'única via perAigüera d'acer inoxidablepoder

Exportació de productes de a través de la Xina d'acer inoxidable per guanyar només el 3% de les exportacions totals, no només la qüestió de la ciència i la tecnologia de contingut, sinó també la marca. Marca conté una gran quantitat de contingut, paquet Rohelau, promesa i així successivament. La promesa és or, negocis de bona fe és la forma bàsica. Si podem produir productes de pica d'acer inoxidable, pasta no marca del poble, però a la meva marca per vendre, però també per vendre el preu dels mateixos, llavors nostre PIB ha no se sap quantes vegades. També, per ampliar i reforçar la nostra propietat pica d'acer inoxidable, la implicació de grans consorcis és un element clau. Panasonic del Japó, Sony és no a participar en els aparells elèctrics, però són un gran Consorci, en veient les perspectives de desenvolupament d'electrodomèstics, que estan involucrats, és ara món unificada.

Com inventar la marca de la pròpia Xina i el mercat és un problema que necessitem urgentment per fer front. Amb la participació de OMC, més que un famós marques internacionals també necessita molta afluència a la Xina, que és el que sovint anomenem "llop". El llop s'acosta. "No hi ha cap horror, la clau és que hem de tenir una escopeta bona per bloquejar-lo." Motlle internacional ipiques d'acer inoxidableplàstic propietat proveïdor Associació Secretari General Rob va assenyalar que d'acer inoxidable de la Xina enfonsar la producció de la indústria, màrqueting ha d'adaptar a la marea nacional i internacional cap a la internacionalització i la nova màrqueting a estirar empreses desenvolupar, crear un concepte internacional. En l'actualitat, producte de a través del nostre país d'acer inoxidable és simplement no jugar a la marca internacional, com Yongkang de Zhejiang, és ben conegut a la Xina, però és encara Yongkang de Zhejiang, no Yongkang de la Xina, encara no ha arribat fora del país. Confiança a través d'un període de treball dur, d'acer inoxidable a través els productes de la Xina de la marca internacional seran més.

Enllaç de mercat i propietat Regional és el desenvolupament de la demanda

Hi ha un problema no pot ser ignorada, és d'acer inoxidable a través nostre empreses de producció a l'avantatge nacional, pot no degut a meu avantatges, competència raonable. Regional, ampli desenvolupament de la Xina de la premissa de diferències econòmiques, propietat de pica d'acer inoxidable també té una zona clara, que es relaciona amb les condicions nacionals de la Xina, sinó també les característiques del sector pica d'acer inoxidable a la Xina. El delta de riu Yangtze actual, regió del Delta del riu Perla s'ha convertit en la regió més ràpid creixement de l'economia de la Xina en els últims anys, zona econòmica de delta del riu Yangtze s'ha convertit en la major inversió estrangera a la regió, en aquesta situació, d'acer inoxidable de Jiangsu Pica propietat té un gran avantatge, aquest avantatge es pot expandir a través de l'interior de radiació, s'adhereixen a i promoure la posició d'aquest avantatge. Aquest és l'altra propietat de piques d'acer inoxidable base, el primer en veure una comparació de la manca de coneixements, hi ha competència per dur a terme, però el desenvolupament d'acer inoxidable piques propietat cinturó hem d'enfrontar la sana competència entre el cinturó de propietat , Aquest també serà beneficiós per l'àrea d'acer inoxidable s'enfonsa la vitalitat de la propietat i l'acceleració de promoció econòmica. Per fer el mercat ha de ser amb la necessitat local propietat de Qijiang per dur a terme el contacte, mercat de dipòsit d'acer inoxidable no és una excepció, això és una economia de mercat socialista per dur a terme la demanda.