Casa > Exposició > Contingut

Pernes d'ample a 16 metres de profunditat

Jun 02, 2017

L'ús d' acer inoxidable com la producció d'acer inoxidable s'enfonsa en matèries primeres, a través d'un estirament o mètode de soldadura en el cos principal del processament, i després el tractament superficial després de la formació del producte, per a la instal·lació del gabinet és part indispensable el producte final utilitzat en la cuina moderna com a eina indispensable per al rentat o rentat de plats.

Conca individual Tipus: Conca individual de la conca gran, elecció més convenient, còmoda, que fins al moment té una longitud de més de 900 mm de llarg. L'estilisme també és d'estil més luxós, és clar, el preu és més car.

p201703291002282614621.jpg

Tipus de conca doble: el tipus de conca doble és més pràctic, generalment és més gran el fill de la conca doble mare, és a dir, una conca principal més un cos de conca auxiliar, els lavabos principals de la conca, la conca auxiliar fa ús de la bombolla neta.

Tipus de conca tres: la divisió de tres conques del treball és més clara, la seva deficiència és el cos gran de la conca, la gran cuina té l'útil.

Tipus d'ales: amb un disipador d' airfoil al mercat intern no és molt popular, però a Europa i als Estats Units és més popular.