Casa > Exposició > Contingut

16 mesurar undermount pica de cuina

Jun 13, 2017

La pica a la nostra cuina estan dissenyats per instal·lar, però el disseny i instal·lació de la pica no és problema molt simple, hem de ser en el disseny de l'aigua del tanc quan l'especial atenció i a través de la manera correcta d'instal·lar per assegurar l'ús general de dipòsit d'aigua .

p201702281512490971350 (1).jpg

Com instal larindicador 16 pica de cuines-Notes

Deixar una ubicació: llars triar l'estil flume és diferent, així que hauria de ser esquerra la taula de la pica i el volum de la pica ha de ser segons la taula quan la taula es diu la mida de la pica de proveïdor, per evitar el problema de refer. Canonada aixeta i entrada hauria de ser instal·lat abans aixeta muntatge i instal·lació. Instal·lació de l'aixeta, no només exigeix una instal·lació fort, i l'encreuament poden no aparèixer generada per infiltracions. Posar la pica: després d'instal·lar algunes de les parts de la funció de la pica, podeu posar la pica en la posició adequada sobre el taulell i es preparen per començar el següent pas.

Com instal larindicador 16 pica de cuines-mètode d'instal·lació

1, s'instal·larà a l'aixeta connectat amb antelació a l'entrant de l'interruptor d'aigua, la instal·lació ha de prestar atenció a la cohesió de l'empresa, sinó també prestar atenció a un detall, és la localització de la canonada d'aigua calenta i freda, no cometre errors.

2, desbordament forat és per evitar el dipòsit d'aigua per desbordar la protecció del forat, així en la instal·lació del forat de desbordament de canonada d'aigua, posar atenció en el segellat amb el cos de solc, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua propi no fuites.

3, la cistella de filtre sota el tub de la claveguera en la instal·lació, l'atenció principal a la connexió entre la canonada d'aigua i el solc, no només de ser ferma, sinó també per segellar.

4, normalment la gent a comprar dos pica cistella de filtre, però la distància entre les canonades d'aigua, dos treballadors en la instal·lació, es basarà en la situació real de la canonada de desguàs de tallar, en aquest moment posar atenció en el segellat entre cada interfície , el problema comú fuita es produeix en aquestes articulacions.

5, la pica a la taula, la necessitat d'instal·lar a l'abeurador i la taula de suport a la peça penjants, la pica amb fermesa, instal·lada per evitar petits buits causats per la influència de solc.