Casa > Exposició > Contingut

Cuina de calibre 16 pica sola

Jun 14, 2017

Cuina de calibre 16 amb un sol bol -El primer mètode d'instal·lació

En la instal·lació de la pica, la posició de la taula ha de ser la mida del mateix lavabo i la mida de la zona. Així, al triar la pica, assegureu-vos d'entendre la mida de la pica. Eviteu tornar a treballar. Aleshores, el primer pas en la instal·lació de la plataforma de la plataforma de cuina és instal·lar l'aixeta, l'accés de l'interruptor d'aigua ha d'estar fermament, ja que l'aixeta té punts freds i calents, això és degut a que l'aixeta inferior a la canonada d'entrada té dos, un representant de aigua freda un altre representa aigua calenta, les dues canonades juntes per connectar-se a la mànega i no confonguin la posició. Aquesta és la instal·lació de faucet durant la instal·lació de la pica de la cuina.

p201703011137178968197.jpg

Cuina de calibre 16 amb un sol bol -El segon mètode d'instal·lació

El tub d'entrada, de fet, és el drenatge d'aixetes de les dues canonades. En primer lloc, per connectar un tub d'aigua a la zona de drenatge, la instal·lació ha de prestar atenció a la fermesa i l'estabilitat, però també a prestar atenció a aquestes dues canonades d'entrada d'aigua i al lloc de fred, no cometre errors. El mètode d'instal·lació i la forma de dues canonades són similars, però la temperatura de l'aigua no és la mateixa.

Cuina de calibre 16 pica sola -El tercer mètode d'instal·lació

L'anomenada peça coincident, de fet, és evitar que la bretxa sigui massa petita, i provocar que el dipòsit d'aigua sacseja la inestabilitat i estableixi els accessoris. També és la part més important de la instal·lació de la plataforma de baix de la pica de la cuina. Després d'omplir la pileta amb aigua, proveu el forat de desbordament, filtreu el drenatge blau i descobriu que l'aigua es filtra al voltant de la pica, i després torneu a treballar immediatament, comproveu la instal·lació al voltant de la pica. Amb la configuració de la peça penjant, l'ús de cargols per estrènyer l'anivellament, en l'ús del gel de sílice que es tanca al voltant de la pica, per assegurar-se que el dipòsit d'aigua al voltant i l'uniforme de taula.