Casa > Preguntes freqüents

P1: Quin tipus d'acer inoxidable utilitza Symbol?

Resposta: La majoria dels dipòsits d'acer inoxidable són fabricats a partir d'acer inoxidable de sèrie 304, que no presenta ferides, resisteix a raspallar, no és porós, higiènic i extremadament resistent. Aquest tipus d'acer té un 18% de contingut de Chromium i un 8% de contingut de níquel que proporciona brillantor i brillantor a la pica i evita la corrosió. Aquest és el estàndard de la indústria per als embornals de cuina i altres productes alimentaris i sanitaris.

Q2: Quina és la diferència entre l'acer inoxidable 304 i 316?

Resposta: 304 conté 18% de crom i 8% de níquel. 316 conté 16% de crom, 10% de níquel i 2% de molibdè. El "moly" s'afegeix per ajudar a resistir la corrosió als clorurs (com l'aigua de mar i les sals de gel)

P3: què significa manòmetre?

Resposta: tota la xapa està classificada per gruix. Com més baix sigui el nombre de l'indicador, el més gruixut i, per tant, més fort i més pesat, l'acer és. D'aquesta manera, l'acer calibre 16 és més gruixut i més resistent que l'acer calibre de 18 o 20.

P4: Quin tipus d'acabat té aquesta pileta?

Resposta: El lavabo nord-americà ha estat polit fins a un brillant acabat de setí amb un gra fi, típic de la majoria de lavabos de gamma alta. Això és preferit per la majoria dels propietaris perquè les ratllades no es destaquen tant com ho farien en un acabat polit o mirallat.

Per a altres mercats, l'acabat de polit o de planxat o de lli pot ser més popular, i podem acabar els embornals segons la vostra sol·licitud.

P5: Per què és important el contingut de crom i níquel de la pica?

Resposta: L'acer inoxidable és un aliatge format per diferents metalls. El níquel proporciona resistència i duresa a l'acer inoxidable, mentre que el crom proporciona lluentor i durabilitat.

P6: quant de temps triga l'enviament?

Resposta: Per a un contenidor de 40'HQ, el nostre temps de treball comú és de 6-8 setmanes. I si necessiteu els embornals amb urgència, podem ajustar la programació una mica per adaptar-se a la vostra demanda, a més, tenim alguns embornals en estoc a temps. Tingueu en compte que necessitareu altres 3-5 setmanes per a l'enviament.

P7: Per què és important que la meva safareig sigui soterrada i tingui coixinets a la part inferior?

Resposta: El subapartat i les coixinets són la "insonorització" de la pica. Els coixinets redueixen el so de "ping" que la claveguera d'una altra manera podria fer quan l'aigua de la aixeta colpeja a la part inferior de la pica i les pastilles ajuden a reduir el soroll de la disposició d'escombraries. A més, la subprocessament ajuda a prevenir la condensació no desitjada a la part inferior de la pica.

P8: es pot utilitzar acer inoxidable a temperatures molt baixes i molt altes?

Resposta: sí. L'acer inoxidable té excel·lents propietats a ambdós extrems de l'escala de temperatura. L'acer inoxidable es pot utilitzar fins a temperatures de nitrogen líquid i fins a uns 1800 ° F.

P9: Quina és la millor manera de netejar la meva nova pileta?

Resposta: L'acer inoxidable és molt fàcil de netejar, però cal tenir en compte algunes coses. Primer ... NUNCA feu servir la llana d'acer per netejar el dipòsit del davantal d'acer inoxidable o el desacabament del desbloqueig. La llana d'acer pot deixar brodats d'acer incrustats en l'acabat raspallat de la seva pica, i aquests petits fils d'acer s'oxiden. A més, no deixeu olles o paelles en un lavabo humit durant llargs períodes de temps. Això pot causar decoloració a la pica. Per a una neteja regular, cada dia, una tovallola i aigua sabonosa són perfectes. Per a una neteja més completa, recomanem productes com l'amic de Barkeeper, o Bon Ami.

Q10: ¿La meva nova oscil lació d'oxidació?

Resposta: Com que l'acer inoxidable és un aliatge barrejat amb crom i níquel, no s'oxida. No obstant això, l'òxid pot unir-se a la superfície de la seva pica si un objecte rovellat queda a la pica. Elimineu-la amb un netejador adequat. El netejador arriba amb indicacions i és fàcil d'usar: la seva posició d'òxid s'allargarà en uns minuts.

P11: Necessito una cistella de filtre si estic instal·lant una eliminació d'escombraries?

Resposta: No. La cistella de filtre serveix com a peça de transició entre la pica i el conjunt de drenatge. Per als clients que instal·lin una eliminació d'escombraries, l'eliminació d'escombraries serveix com a peça de transició. Per exemple, si instal·leu un lavabo doble, la instal·lació d'escombraries s'instal·larà d'una banda i necessitareu una cistella de filtre per l'altre costat.