Casa > Fàbriques


Symbolsink és un expert Sink proveïdor, especialitzat en el mercat nord-americà. Oferim una àmplia selecció de rentamans, assegurem que només Fabriquem productes de bona qualitat i oferim excel·lents serveis. Tractem els majoristes com a socis comercials, i entenem que oferir una assistència estable és imprescindible per ampliar les nostres vendes. Estar en el negoci durant molts anys, ens permet tenir plena experiència en el control de qualitat adequat, en la comunicació empresarial, i en l'exportació. La nostra gent de vendes són tot molt professional, treballador, i serà molt pacient en el compliment de la seva demanda. Estem desitjosos de treballar amb tu en un futur pròxim, i desitges mostrar-te més sobre els nostres productes de qualitat i serveis superiors.

Symbolsink té la nostra pròpia fàbrica d'aigüera d'acer inoxidable tant a Malàisia com a la Xina.


FÀBRICA DE MALÀISIA

Després de tant els importadors nord-americans i canadencs de l'aigüera d'acer inoxidable dibuixat de la Xina es van imposar fins a 65%-200% d'antidumping i drets compensatòries, l'esclat de bombolles de la indústria en auge i la glòria que estava gaudint va ser alpí. Molts importadors van haver de buscar altres opcions, però en aquell moment les opcions eren limitades. Com la producció d'aigüera d'acer inoxidable d'altres països no podia coincidir amb l'experiència i els recursos dels fabricants de aigüera d'acer inoxidable a la Xina. És llavors quan Symbolsink va decidir invertir en una fàbrica a Selangor, Malàisia.

 

Tenint connexions i coneixement del país, sabíem que estàvem construint alguna cosa amb una vora. Symbolsink prenia el coneixement, experiència i tecnologia avançada que posseïen i construïen una factoria reeixida a Malàisia. Experiència inigualable i els recursos modelats en una fàbrica excepcional.

 

Ara, anys després d'establir la nostra fàbrica, el procés, la producció, l'equip d'experts, i la qualitat de les nostres piques són més refinats. Com una màquina ben greixada. Amb capacitat de producció coherent i qualitat, els lavabos d'acer inoxidable Symbolsink són certificats per cUPC. Amb les creixents exigències dels nostres clients, hem ampliat la nostra fàbrica de Malàisia. Això està configurat per acomodar les nostres comandes creixents. Si us plau, si fóssiu lliure de venir a visitar-nos personalment. Esperem que puguem ajudar-vos a fer créixer el vostre negoci de la mateixa manera que tenim amb els nostres clients actuals.stainless steel  kitchen Sink factory


CHINA FACTORY

Durant anys, Symbolsink fabricat acer inoxidable fàbrica de dissipador ha estat amb èxit de càtering a les principals marques de gamma alta i ha estat proporcionant els serveis de OEM únic específicament per complir les seves necessitats al detall i a l'engròs. Per tal de mantenir-nos a la part superior i el manteniment de la nostra associació de llarga durada amb les millors marques internacionals, Symbolsink incessantment Actualitza les seves tècniques de producció i equips. Ens vam quedar a la part superior de l'enfocament de producció més recent en tots els aspectes de la producció d'aigüera d'acer inoxidable feta a mà incloent la inclinació, soldadura per pressió, polit, etc.

 

El nostre major orgull és l'estabilitat de la nostra qualitat productiva. Això es va dur a terme perfeccionant anys de procés productiu, mantenint un estricte control de qualitat i construint un equip d'experts amb habilitats de mà naturals. Els nostres artesans qualificats estan entrenats per seguir estrictament les nostres directrius i assegurar-se que cada aigüera es fa correctament.

 

Si vostè està buscant en el desenvolupament de la seva marca, el nostre aigüera d'acer inoxidable de primera qualitat té el factor "Wow" que necessita i el nostre equip ofereix un servei ben arrodonit que et fa adquirir experiència sense complicacions.