Aigüeres de sobretaula, SS-3218AL

Model N °: SS-3218AL
Mida global: 31 7/8 "x 17 3/4"
Mida del bol:
18 1/8 "x 15 3/4" (L)
10 3/4 "x 13 1/8" (R)
Profunditat: 8 "/ 7"

Detalls del producte

Aigüeres de sobretaula, SS-3218AL

18 1/8 "x 15 3/4" (L)
10 3/4 "x 13 1/8" (R)

Els embornals d'acer inoxidable fabricats a Malàisia no tenen cap tipus de dúmping anti-dumping


Fàbrica d'abocadors d'acer inoxidable dibuixada a Malàisia amb tècniques i equips avançats:


La nostra fàbrica a Malàisia està equipada amb l'última tecnologia. Això fa que la producció sigui més ràpida, estable i més barata. Els nostres equips poden ajudar a produir pileta d'acer inoxidable amb precisió per assegurar als nostres clients la seva qualitat estable.


Countertop Sinks Malaysia Factory Photos


Avantatges de les aigües de la coberta:

Advantages of Countertop Sinks

Paquet:

Package for Countertop Sinks


Una fàbrica amb experiència sap que l'èxit d'una fàbrica no depèn només dels equips i tècniques sinó també dels membres de l'equip. Un equip és com una família, amb una bona dinàmica familiar i mediambiental, cada membre floreix i destaca. Aquí, a Symbolsink, ens preocupa la nostra gent. Proporcionem un ambient de treball còmode i el nostre equip mostra la seva dedicació a tots i cadascun dels nostres embornals.


Benvingut a la venda a l'engròs de la qualitat i la unitat de doble rentat durable de doble acer inoxidable per al taulell de la cuina, ss-3218al de nosaltres. Com a un dels millors proveïdors de diversos embornals, podem assegurar-vos de la seva alta qualitat i bon rendiment. Fregadero de cuina SS, Fregaders de sobretaula, Fregadero de cuina de 18 vitrines, Fregadero de doble llit, Fregadero doble, Fregadero de la cuina, Fregaderos grans Cuines, Neteja de taulells d'acer inoxidable, taulells d'acer inoxidable, rentaplats de cuina profunda d'acer inoxidable.

Hot Tags: cobertes de taulells, ss-3218al, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, barats, millor preu
Investigació

You Might Also Like